Αντικείμενο eMT cluster

Στο eMT cluster αναπτύσσει ένα ολοκληρωμένο οικοσύστημα Ψηφιακού Μετασχηματισμού που προσφέρει σε επιχειρήσεις κάθε μεγέθους γρήγορη πρόσβαση στην τεχνολογία  (Fast digital onboarding) με τις εξής τεχνολογικές εφαρμογές:
 

 1. eMTMetaplatform. Ένας καινοτόμος μηχανισμός που επιτρέπει τη διαμόρφωση διαφορετικών μοντέλων λειτουργίας επιχειρήσεων προσαρμοσμένων στις ανάγκες τους. Αποτελεί μηχανισμό διαλειτουργικότητας, ψηφιοποιώντας και ομογενοποιώντας διαδικασίες, εξασφαλίζοντας έτσι την διασύνδεση των απαιτήσεων της αγοράς και της παραγωγής. Διασυνδέει διαφορετικά συστήματα (είτε αυτά αναπτύσσονται εντός του eMT cluster είτε από τρίτους). Λειτουργεί στο cloud, με μοντέλο  SaaS, παρέχοντας λογική ασφάλεια και διαχωρισμό μεταξύ των χρηστών. Αναπτύσσει τρία μοντέλα επιχειρήσεων: πρωτογενούς παραγωγής, μεταποίησης και υπηρεσιών. Επιπλέον, αναπτύσσονται τεχνολογίες που αφορούν σε όλες τις επιχειρήσεις όπως:
  1. Σύστημα μέτρησης περιβαλλοντολογικών επιπτώσεων από την λειτουργία μίας επιχείρησης και προσδιορισμός των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου.
  2. Λογισμικό διαχείρισης διαδικασιών συμμόρφωσης με τα συστήματα ποιότητας ISO.
  3. Σύστημα διαχείρισης των τμημάτων της metaplatform που χρησιμοποιεί μία επιχείρηση και ανάπτυξης πρότυπων μοντέλων.
  4. DWH συγκέντρωσης δεδομένων της metaplatform από επιχειρήσεις. Ανάπτυξη μηχανισμών Deep Learning και AI που εκπαιδεύουν το σύστημα στην οργάνωση των επιχειρηματικών διαδικασιών και οδηγούν σε BI.
  5. Ανάπτυξη universal API για την διασύνδεση τρίτων συστημάτων με την metaplatform.
  6. Σύστημα Site Builder, αυτοματοποιημένης δημιουργίας και συντήρησης websites που θα διευκολύνει επιχειρηματίες να αναπτύξουν τα δικά τους front-end εργαλεία (eshops, λειτουργικά websites).

 2. eMTAgro:
  1. Ανάπτυξη εργαλείου περιβαλλοντικής αξιολόγησης αγροτικής παραγωγής βασισμένο σε μετρήσεις ανθρακικού αποτυπώματος και ανάλυσης κύκλου ζωής σε πραγματικό χρόνο σε επίπεδο αγροτεμαχίου, παραγωγού και είδους καλλιέργειας.
  2. Τεχνολογικό εργαλείο διαχείρισης στόλου γεωργικών μηχανημάτων σε πραγματικό χρόνο με μετρήσεις της περιβαλλοντικής επίπτωσης από την λειτουργία τους.
  3. Σύστημα παρακολούθησης του κύκλου γάλακτος και κρέατος, εξυπηρετώντας την ιχνηλασιμότητα των ζωικών παραγώγων και την τήρηση των  προτύπων.
  4. Μηχανισμό συγκέντρωσης δεδομένων από εφαρμογές (επιστημονικές, εργαστηριακές, πρακτικές), συσχέτισης με διαφορετικές καλλιέργειες και διάθεσης σε αγροτικές επιχειρήσεις και επιστήμονες.
  5. Σύστημα συγκέντρωσης δεδομένων με την χρήση μη-επανδρωμένων Αεροσκαφών (Drone as a Service), το οποίο παρέχει στοιχεία φωτογραμμετρίας-τηλεπισκόπησης, επιθεώρησης γεωργικών/κτηνοτροφικών εγκαταστάσεων και αποτίμησης φυσικών καταστροφών. 

 3. eMTManufacturing: Επιχειρησιακό σύστημα πλήρους αυτοματοποιημένης διαχείρισης βιομηχανικής παραγωγής το οποίο συνδυάζει αυτοματισμούς και αισθητήρες με εξειδικευμένο λογισμικό.

 4. eMTTourism/SmartCities: 
  1. SmartCities Platform. Κεντρικό σύστημα διασύνδεσης διαφορετικών πηγών που χρησιμοποιούνται σε υλοποιήσεις έξυπνων πόλεων, προσφέροντας άμεση εξαγωγή πληροφορίας σχετικά με τη βιώσιμη αστική κινητικότητα, τις πολυτροπικές μεταφορές, τον θεματικό τουρισμό, κ.ά.
  2. Μελέτη στο κλάδο της Μπλε Οικονομίας, αναδεικνύοντας τα χαρακτηριστικά και τις αναπτυξιακές προοπτικές ενός παραθαλάσσιου τόπου, σε συνδυασμό με τις πολιτικές των παραγωγικών φορέων (επιχειρήσεων και δήμων), καταλήγοντας σε στρατηγική βιώσιμης ανάπτυξης.
  3. Σύστημα προσωποποιημένων διαδρομών σε μία περιοχή που αναδεικνύει την τουριστική της αξία και προβάλλει τον πολιτισμικό της πλούτο. 

 5. eMTHumanResourceTransformation: Σύστημα πολυτροπικού/υβριδικού (ψηφιακού και φυσικού) μηχανισμού εκπαίδευσης, το οποίο συνδυάζει τεχνολογίες LMS,  οπτικο-ακουστικό υλικού, video conferencing και υποστήριξης εκπαιδευομένων. 
  Περιβάλλον Ιδεατής Πραγματικότητας-πύλης, μέσω της οποίας ένας ενδιαφερόμενος έχει πρόσβαση σε τεχνολογικές εταιρείες, σε ψηφιακή επαφή με εργαλεία,  σε καινοτόμες επιχειρήσεις και σε έναν μηχανισμό υποβολής βιογραφικών και συνεντεύξεων.
 

 

 

images/emt-icons-35-white.png  3ο χλμ Ξάνθης - Καβάλας, ΤΚ
   67100, Ξάνθη
images/emt-icons-32-white.png  +30 25410 83370
images/emt-icons-33-white.png  info@emtcluster.gr

 

 
© 2024 Ten06
All Rights Reserved
icon

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/emtclust/public_html/plugins/system/helix3/core/classes/Minifier.php on line 227