Μετασχηματισμός Ανθρώπινου Δυναμικού

eMTHumanResource Transformation

Ο Ψηφιακός Μετασχηματισμός κάθε επιχείρησης, οργανισμού και κράτους, βασίζεται στον ανθρώπινο παράγοντα, από την στιγμή της λήψης της απόφασης έως την εκτέλεση των διαδικασιών που με την σειρά τους προσαρμόζονται ώστε να υιοθετήσουν την τεχνολογία και να επιτύχουν τους εκάστοτε επιχειρησιακούς στόχους.

Στους τομείς αυτούς, το eMT cluster αξιοποιεί προηγμένες τεχνολογίες πληροφορικής που περιλαμβάνουν: προηγμένες τεχνολογίες UX, Virtual Reality, online chats, επεξεργασία μεγάλων δεδομένων, υβριδικά συστήματα διάδρασης, συστήματα υψηλών διεργασιών και αξιοποίησης δικτύων.

Τεχνολογικές εταιρείες του eMT cluster

genet
Image

Ανάπτυξη τεχνολογιών για την δημιουργία περιβάλλοντος Virtual Reality με σκοπό την ιδεατή εξοικείωση προσωπικού μιας επιχείρησης με εργαλεία και τεχνολογίες της, διαχείριση βιογραφικών και συνεντεύξεων μέχρι την πρόσληψη νέου υπαλλήλου και εξυπηρέτηση των σκοπών εκπαίδευσης και coaching. 

Vertitech
 

 

 

images/emt-icons-35-white.png  3ο χλμ Ξάνθης - Καβάλας, ΤΚ
   67100, Ξάνθη
images/emt-icons-32-white.png  +30 25410 83370
images/emt-icons-33-white.png  info@emtcluster.gr

 

 
© 2024 Ten06
All Rights Reserved
icon

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/emtclust/public_html/plugins/system/helix3/core/classes/Minifier.php on line 227