Αγροδιατροφή

eMTAgro

Οι Τεχνολογίες Πληροφορικής στον Αγροδιατροφικό Τομέα (γεωργία, κτηνοτροφία, πτηνοτροφία, αλιεία) μπορούν να εξυπηρετήσουν την μείωση κόστους, την έγκαιρη διαπίστωση ασθενειών, την ιχνηλασιμότητα, την εξασφάλιση σταθερής ποιότητας των παραγόμενων προϊόντων και υποπροϊόντων, την έγκαιρη πρόβλεψη, την ορθή παρακολούθηση οικονομικών και διαχειριστικών παραμέτρων, την μέτρηση και προστασία του περιβάλλοντος, την πράσινη ανάπτυξη και την κυκλική οικονομία. 

Στο eMT cluster, χρησιμοποιούνται προηγμένες τεχνολογίες που σχετίζονται με το Internet of Things, με αισθητήρες και άλλους συλλέκτες δεδομένων και πληροφοριών, με αλγοριθμικές προσεγγίσεις για την εξυπηρέτηση του supply chain και την αξιοποίηση της πληροφορίας, με μεγάλες βάσεις δεδομένων (big data), με real time transactional systems που οδηγούν σε μετρήσεις περιβαλλοντικών επιπτώσεων από την αγροτική δραστηριότητα, με την ανάπτυξη θησαυρών πληροφοριών σχετικά με καλλιέργειες και τρόπους διαχείρισής τους, με την ιχνηλασιμότητα γάλακτος, με την μεγιστοποίηση της παραγωγής, με την συγκέντρωση δεδομένων και την σύνθεση πληροφοριών για την τροφοδότηση ολοκληρωμένων πληροφοριακών συστημάτων.

Τεχνολογικές αναπτύξεις στο eMT Agrο

EFB
Image

Τεχνολογίες και εφαρμογές υπολογισμού των περιβαλλοντικών επιπτώσεων κατά την παραγωγή αγροτικών και άλλων προϊόντων σε συνδυασμό με τεχνολογίες αξιολόγησης της παραγωγικής διαδικασίας και σύνδεσης με Farming Management Information System (FMIS) εξυπηρετώντας καθολικά την ψηφιακή γεωργία. 

Explicit Ai
Geosense
Lioncode
 

 

 

images/emt-icons-35-white.png  3ο χλμ Ξάνθης - Καβάλας, ΤΚ
   67100, Ξάνθη
images/emt-icons-32-white.png  +30 25410 83370
images/emt-icons-33-white.png  info@emtcluster.gr

 

 
© 2024 Ten06
All Rights Reserved
icon

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/emtclust/public_html/plugins/system/helix3/core/classes/Minifier.php on line 227