Τετάρτη, 20 Δεκεμβρίου 2023 09:39

Γνωρίστε τις εταιρείες μέλη μας: Cogninn

Ποια είναι η Cogninn;

H Cogninn αναπτύσσει συστήματα τεχνητής νοημοσύνης για εφαρμογές Ίντερνετ αλλά και ψηφιακών υποδομών γενικότερα. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται σε προχωρημένα βαθιάς μάθησης μοντέλα που μπορούν να διαχειριστούν διαφόρους τύπους δεδομένων.  

Ποιο είναι το αντικείμενο της Cogninn στο eMT cluster; 

Η Cogninn εργάζεται πάνω στο edge AI για την έξυπνη βιομηχανία και γεωργία. Οι λύσεις τεχνητής νοημοσύνης αιχμής αποτελούνται από μηχανήματα αιχμής και τεχνολογίες βαθιάς μάθησης, όπως η αναζήτηση νευρωνικής αρχιτεκτονικής, η ομοσπονδιακή, η μεταφορά και η ενεργή μάθηση. Η πλατφόρμα ευφυΐας αιχμής μας μπορεί να εκπαιδεύσει εικόνες, αριθμούς και τύπους κειμένου συνόλων δεδομένων και λαμβάνει τις αντίστοιχες ενέργειες συμπερασμάτων, όπως ανίχνευση, πρόβλεψη και ταξινόμηση. Η πλατφόρμα edge AI συνεργάζεται επίσης με την πλατφόρμα ιδιωτικών δικτύων 5GSaaS με ή χωρίς δυνατότητες URLLC.

Στο πλαίσιο της υλοποίησης του eMT cluster, η Cogninn έχει αναπτύξει ένα Data Warehouse (DWH) συγκέντρωσης δεδομένων της metaplatform από επιχειρήσεις και μηχανισμούς DeepLearning και AI που εκπαιδεύουν το σύστημα στην οργάνωση των επιχειρηματικών διαδικασιών. Το τελικό αποτέλεσμα είναι ένα σύστημα Business Intelligence (BI) που χρησιμοποιείται για την υποστήριξη λήψης αποφάσεων στον τομέα της παραγωγής και της διοικητικής λειτουργίας. 

Η Cogninn απευθύνεται  σε κάθε τύπου εταιρείες αλλά και κυβερνητικούς οργανισμούς, υλοποιώντας τεχνολογίες τεχνητής νοημοσύνης για τους ανθρώπους, τον πλανήτη και το διάστημα. 

Ποια είναι τα αναμενόμενα οφέλη από την αξιοποίηση της παραπάνω εφαρμογής από κάποια επιχείρησης;

H Cogninn παρέχει στις επιχειρήσεις έτοιμα εκπαιδευμένα μοντέλα βαθιάς μάθησης για διάφορες εφαρμογές που βασίζονται σε δεδομένα εικόνας και μη, όπως κείμενο και αριθμούς. 

Τι προαπαιτούμενα υπάρχουν για την αξιοποίηση των εφαρμογών και πώς αυτές διατίθενται στις ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις;

Δεν υπάρχουν κάποιοι περιορισμοί γιατί το μοντέλο βαθιάς μάθησης μπορεί να ενοποιηθεί σε διάφορα frameworks προγραμματισμού. 

Η beta version της λύσης της Cogninn διατίθεται στην παρούσα φάση δωρεάν στις ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις, ενώ η τελική version θα διατίθεται με συνδρομή από το Σεπτέμβριο του 2024. 

 

Συνδεθείτε με την Cogninn:

https://cogninn.com/

https://www.linkedin.com/company/cogninn/ 

Διαβάστηκε 648 φορές
 

 

 

images/emt-icons-35-white.png  3ο χλμ Ξάνθης - Καβάλας, ΤΚ
   67100, Ξάνθη
images/emt-icons-32-white.png  +30 25410 83370
images/emt-icons-33-white.png  info@emtcluster.gr

 

 
© 2024 Ten06
All Rights Reserved
icon

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/emtclust/public_html/plugins/system/helix3/core/classes/Minifier.php on line 227