Τετάρτη, 20 Δεκεμβρίου 2023 09:50

Γνωρίστε τις εταιρείες μέλη μας: OTS

Ποια είναι η OTS;

Η OTS είναι εταιρεία παραγωγής λογισμικού με εξειδίκευση στην ανάπτυξη ολοκληρωμένων πληροφοριακών συστημάτων που καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες των Φορέων. Στο ευρύτερο πλαίσιο αυτών των προϊόντων εντάσσονται και οι εφαρμογές έξυπνης πόλης, οι οποίες, μεταξύ άλλων, στόχο έχουν να εξυπηρετείται ο πολίτης, απομακρυσμένα και ηλεκτρονικά. Η OTS προσφέρει εκείνα τα ψηφιακά εργαλεία, τα οποία είναι διαθέσιμα όλο το 24ωρο στους πολίτες, προκειμένου αυτοί να εξυπηρετούνται με ταχύτητα και να ενημερώνονται άμεσα για την πορεία των αιτήσεών τους. Με 30 έτη εμπειρία στην παραγωγή λογισμικού, έχει την τεχνογνωσία που απαιτείται για να προσφέρει στους οργανισμούς τις λύσεις με τις οποίες θα εξυπηρετήσουν τους πολίτες ποιοτικότερα και ταχύτερα. 

Ποιο είναι το αντικείμενο της OTS  στο eMT cluster;

Στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου eMT cluster η επιχείρηση υλοποιεί:

  • Εικονικό τρισδιάστατο μοντέλο των πόλεων της Καβάλας και της Αλεξανδρούπολης και απεικονίζει σε πραγματικό χρόνο τον παλμό τους, με έμφαση στις περιοχές των λιμένων τους.
  • Την αναπαράσταση κίνησης των πλοίων και λοιπών σκαφών σε πραγματικό χρόνο περιμετρικά και εντός του λιμανιού σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Αιγαίου.
  • Την ολοκλήρωση των παραπάνω σε τρισδιάστατο μοντέλο απόδοσης του χώρου της περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Η πλατφόρμα απευθύνεται σε δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς όπως επιχειρήσεις, δήμους, περιφέρειες, οργανισμούς διαχείρισης λιμένων, προσφέροντας τους ένα ακριβές 3D ψηφιακό δίδυμο των περιοχών ευθύνης τους και την δυνατότητα χωρικής απόδοσης των δράσεων, παρεμβάσεων και υποδομών. Επίσης, η τεχνολογία αυτή προσφέρει την δυνατότητα αποτύπωσης των θέσεων  των επιχειρήσεων καθώς και την δυνατότητα πλοήγησης από το σημείο Α στο σημείο Β. 

 

Ποια είναι τα αναμενόμενα οφέλη από την αξιοποίηση της παραπάνω εφαρμογής από κάποιον φορέα;

Η πλατφόρμα αποτελεί ένα χρήσιμο εργαλείο για τις επιχειρήσεις και τους φορείς της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης με τα παρακάτω οφέλη: 

  • Φυσικές οντότητες στον πραγματικό χώρο
  • Εικονικές οντότητες στον εικονικό χώρο
  • Διασυνδεδεμένα δεδομένα που ενοποιούν την φυσική πραγματικότητα με την εικονική.
  • Προβολή του υπόγειου δικτύου
  • Εύκολος εντοπισμός των σημείων αστοχίας και προσέγγιση με ακρίβεια.
  • Συνδεσιμότητα με τα κεντρικά συστήματα και άμεσος έλεγχος για την την καλή λειτουργία

 

Τι προαπαιτούμενα υπάρχουν για την αξιοποίηση των εφαρμογών και πώς αυτές διατίθενται στις ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις;

Η εφαρμογή είναι ιδιαίτερα αυτοματοποιημένη και δυναμικά ευέλικτη. Μπορεί να εγκατασταθεί και να λειτουργήσει από την οθόνη ενός φορητού υπολογιστή έως τις πολλαπλές οθόνες ενός κέντρο ελέγχου Δήμου ή Περιφέρειας.

 

Συνδεθείτε με την OTS

https://ots.gr/

https://emtcluster.gr/index.php/el/ots

 

Διαβάστηκε 477 φορές
 

 

 

images/emt-icons-35-white.png  3ο χλμ Ξάνθης - Καβάλας, ΤΚ
   67100, Ξάνθη
images/emt-icons-32-white.png  +30 25410 83370
images/emt-icons-33-white.png  info@emtcluster.gr

 

 
© 2024 Ten06
All Rights Reserved
icon

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/emtclust/public_html/plugins/system/helix3/core/classes/Minifier.php on line 227